Er even tussenuit
Dayuse
Tips

Er even tussenuit

Share Twitter
Share Facebook
Share Linkedin
Dayuse.com herontdekt het Hotel en biedt kamers voor overdag voor al diegenen die dromen er even tussen uitte gaan zonder complicaties.
 

Want bij Dayuse.com denken wij dat "last minute" moet rijmen met "vrijheid, snelheid en vertrouwdheid," geen vooruitbetaling of creditcard vereist bij het reserveren. De betaling gebeurt bij het hotel, annulering is gratis tot op het laatste moment.
 

Door de geolocatie via onze app vind u in een paar minuten tijd de kamer die u nodig heeft tussen meer dan 5 000 hotels wereldwijd. Wij voldoen aan al uw verwachtingen, ook al bent u op zoek naar een budget Hotel schoon en met goede bedden binnen enkele minuten afstand van de luchthaven, of dat u indruk wilt maken met een luxe suite met droomuitzicht en aangepaste service.
 
 

Een Hotel voor een paar uur met Dayuse.com is toegang hebben tot comfort voor een uitzonderlijke prijs, ver onder de prijs van een nacht (tot - 75%), omdat we weten dat vermoeidheid een dag kan verpesten, een romantisch uitje uw relatie kan helpen, en dat een frisse uitstraling kan helpen bij het ondertekenen van een contract!
 

Door het aanbieden van een Hotel overdag, nodigt Dayuse.com u uit om het hotel te herontdekken als een uitvalbasis waarop u op elk gewenst moment kunt rekenen.
Tot rust komen of een romantisch uitje, of gewoon om te genieten van het Hotel en de overige faciliteiten diensten die zij bieden (spa, zwembad, restaurant ...), voor beroeps- of bedrijfsactiviteiten (tijdelijk uw kantoor verplaatsen of gebruik maken van een buitengewone prachtige plek voor een fotoschoot, een interview ...), is er altijd een Dayuse.com Hotel om u te verwelkomen.