Zoeken

Delen

Share Twitter
Share Facebook
Share Linkedin

Onze geschiedenis
Dayuse.com is de eerste site die Hotelkamers aanbied voor overdag voor een paar uur.

David Lebée was 29 jaar oud toen hij met hulp van twee familieleden Eugénie Lebée en Thibaud D’Agrèves, Dayuse.com oprichtte in 2010. David Lebée, toenmalige directeur van grote hotelketens in Parijs werd regelmatig geconfronteerd met een gast die een Hotelkamer overdag voor een paar uur wilde reserveren maar geen passend aanbod kon vinden. Dayuse.com werd opgericht om precies aan deze behoefte te voldoen.

ONZE MISSIE

Sinds de oprichting heeft de startup zich de missie gegeven om dag Hotels te democratiseren. Dayuse.com geeft de gasten de mogelijkheid om voor overdag en voor de beste prijs van een Hotelkamer te genieten, evenals verschillende voorzieningen en diensten die traditioneel worden aangeboden door Hotels.

ONZE SERVICE

Door overdag toegang te geven tot de meeste diensten van het hotel, verandert Dayuse.com de consumptiepatronen van gasten die steeds mobieler, internettoegang wensen en veeleisend zijn: werken in een rustig kantoor, voor een plezierig moment tijdens een tussenstop, of zich een dagschenk om te genieten van een luxe hotel tegen een betaalbare prijs (luxe kamer, roomservice, spa ...).

Door het optimaliseren van aanbiedingen van traditionele Hotels, trekt Dayuse.com des te meer bedrijven aan die nu in dit voorstel van deze tijd, extra bronnen van waardevolle inkomsten zien.

EEN FRANSE SUCCESVERHAAL

De startup voltooide eind 2015 een fondsenwerving van € 15.000.000 uit beleggingsfondsen Idinvest Partners en Partech Ventures met deelname van historische business angels, Paul Dubrule (mede-oprichter van de Accor Group), Cedric Barbier (oprichter Lesjeudis.com) en Charles Petruccelli (voormalig voorzitter van American Express Travel). Dayuse.com zet zijn exponentiële groei voort in Europa met het overdag reserveren van Hotelkamers. De service, toegankelijk via de website en de applicatie is nu verkrijgbaar in 25 landen met 7.000 hotel partners.

Dayuse.com is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt en een belangrijke figuur in de Hotel revolutie.