Ontsnappen
Dayuse
Tips

Ontsnappen

Share Twitter
Share Facebook
Share Linkedin
Met Dayuse.com kunt u eindelijk overdag genieten van het Hotel zonder complicaties, om echte aangename momenten te beleven.
 

Het Hotel herontdekt de mogelijkheid om een ​​kamer overdag te reserveren en toegang te hebben tot alle diensten die bestemd zijn voor de klanten van het Hotel. Een overdag reservering via Dayuse.com opent de deuren van dezelfde voorzieningen als een klant voor een nachtreservering.

Een luxe spa voor een ontspannende massage, een plek om u inkopen neer te zetten en zich te verfrissen en een kopje thee te drinken, of zelfs een fitnessruimte met een beschikbare coach en dit allemaal met een kamer voor een uur op Dayuse.com, ontdekt u dat dit Hotel meer is dan een bed en een badkamer.

U zult ook op Dayuse.com het Hotel vinden dat uw evenement onvergetelijk zal maken: een prachtige suite om te genieten van een manicure zorg tijdens een vrijgezellenfeest voor dames, een verjaardag vieren met een cocktail workshop bij de bar en een heerlijke tasting in de privé jacuzzi van u kamer, of een lunch voor twee op u eigen privé terras met een prachtig uitzicht.

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar, en Dayuse.com geeft leven aan al uw ideeën met meer dan 5.000 Hotels partners in 23 landen.

Met op maat gemaakte aanbiedingen en exclusieve tarieven tot 75% goedkoper dan een nachtverblijf.

Plezier en ontspanning moeten nooit beperkingen worden en een Dayuse.com reservering kan gratis tot op het laatste moment geannuleerd worden, omdat er geen bankgegevens vereist zijn bij het reserveren en de betaling plaats vindt bij aankomst van het Hotel.

De door Dayuse.com aangeboden Hotels voldoen aan een strenge selectie en aan specifieke criteria. Van 5 sterren Hotels met luxe voorzieningen tot Hotels met lage prijzen om een ​​paar uur te rusten tussen twee vluchten, charme Hotels voor een fotoshoot of een interview, of een business Hotel met wi-fi verbinding en vergaderzalen voor brainstorming of om even buiten uw kantoor te werken, iedereen vindt zijn Dayuse.com Hotel voor overdag.