Business ervaring
Dayuse
Tips

Business ervaring

Share Twitter
Share Facebook
Share Linkedin
Op Dayuse.com, bieden wij u de mogelijkheid om anders te werken door een Hotel voor overdag aan te bieden.

Als u luidruchtige coworking niet meer kan verdragen ​​en behoefte heeft aan een rustige omgeving met wi-fi verbinding om na te denken, vinden wij voor een paar uur een kamer voor in de dichtstbijzijnde omgeving. Bij het reizen, wanneer het noodzakelijk is om een ​​paar uur te werken in het comfort van een kamer dicht bij de luchthaven, een treinstation of het business center, zijn wij er altijd om u de beste Hotel aan te bieden.
 

Maar Dayuse.com is er ook om uw team uit hun dagelijkse werkomgeving te halen voor het vrijgeven van nieuwe en gedurfde ideeën of voor een brainstorming. Door het inspirerende beeld van een kamer met terras, jacuzzi, of door toegang tot een zwembad of sauna ...
 

De klant is koning zegt men. Hij vraagt ​​iets onmogelijks? Geef hem Dayuse.com voor ongelooflijke locaties voor bijzondere fotoshoots, verrassende interviews, onvergetelijke afspraken, met betaalbare prijzen tot 75% goedkoper dan een nacht. Onze klantenservice staat voor u klaar om u per telefoon de gekste eisen te beantwoorden of u te adviseren over het Hotel die bij u past.
Dayuse.com is in 23 landen aanwezig, en werkt uitsluitend met geselecteerde instellingen die bijzonder zijn door hun positie en unieke ervaringen in het bedrijfsleven. Of u nu de luxe van een 4-sterren Hotel wilt, de authentieke charme van een boetiek Hotel wenst, of het gemak van een gunstig gelegen business Hotel met vergaderzalen zoekt, een kamer voor een uur met    Dayuse.com, is een andere manier om het Hotel te ontdekken.
 

En omdat het bedrijfsleven soms onvoorspelbaar kan zijn, is annulering gratis tot op het laatste moment. Wij passen ons aan uw behoeften aan, en geven flexibiliteit in het aanbieden van verschillende aankomsttijden afhankelijk van het hotel. Geen bankgegevens zijn vereist bij het reserveren en betaling wordt gedaan bij aankomst van het Hotel, voor 100% discretie.
 

Dayuse.com is kiezen voor ​​persoonlijke service op basis van uw wensen om op verschillende manieren van een Hotel te genieten. Van business-tot recreatieve voorzieningen en diensten dankzij onze brede selectie (spa, tea-time, gym, ...), voor een rustige intermezzo tussen twee vluchten of voor een romantische date, er is altijd een Hotel overdag voor u.